Warmtepomp nieuwbouwwoning in Vollenhove

Warmtepomp nieuwbouwwoning in Vollenhove

Onlangs leverde Lok Installatietechniek een warmtepompinstallatie voor een nieuwbouwwoning in Vollenhove op. De klant koos op ons advies voor de Nefit Enviline Bivalent Monoblock 7.0 B-S.

Verwarmen, koelen en warmwatervoorziening in één
In de winter zorgt dit systeem voor aangename en constante warmte in huis. In de zomer houdt de warmtepomp de woning heerlijk koel en natuurlijk is er het hele jaar door warm water.

Duurzaam  door fikse energiebesparing
De Nefit Enviline warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en die gratis energie kan zowel voor verwarming als koeling van de woning worden ingezet.  Een uiterst duurzame totaaloplossing voor de energiebehoeften van deze tevreden klant! Naast een beter milieu zorgt deze warmtepomp ook voor enorme besparingen op de energiekosten.

Subsidie op aanschaf en aanleg warmtepompen
Bovendien zijn er op de aanschaf en aanleg van een warmtepomp aantrekkelijk subsidiemogelijkheden. Via deze link van de rijksoverheid leest u meer over de subsidie op warmtepompen en zonneboilers.

Lok installatietechniek adviseert u graag en wij helpen onze klanten altijd met subsidieaanvragen als zij dat willen. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Nieuwbouw Woning Vollenhove

Alle verwarming- en sanitaire installaties in deze woning zijn door Lok Installatietechniek gerealiseerd. Tevens zijn er door Lok installatietechniek dunne film zonnepanelen geplaatst.

Nieuwbouwproject Vollenhove

Realisatie van een complete installatie.

Luxe Landhuis te Blokzijl

Wordt verwarmd met de zon en de aarde! Deze woning is voorzien van de nieuwste vorm van huisautomatisering (domotica).

Woning te Lelystad

Voorzien van warmtepomp; zonneboiler, warmte-terug-winningsysteem. Tevens installatie van houtgestookte CV-kachel

Luxe woning te Marknesse

Installatie woning met een uitgebreide verlichtingsinstallatie met volautomatische werking (domotica). Tevens installatie van een alarm- en camerasysteem

Woonboerderij te  Blokzijl

Voorzien van warmtepomp, zonneboiler en wateronthardingssysteem