Centrale Verwarming

Wij plaatsen en onderhouden uw cv-installatie, maar geven u eerst gratis een deskundig advies. Welke ketel? Waar te plaatsen? In combinatie met de juiste radiatoren of met vloerverwarming? Iedere toepassing is anders. Meten is weten.

Lok Installatietechniek BV is een erkend dealer van twee topmerken in CV-installaties

Zo krijgt u de beste cv-oplossingen voor een scherpe prijs: een aangenaam binnenklimaat, warme voeten, een volle douchestraal, kranen die meteen op temperatuur zijn en een bad dat snel vol is. Een nieuwe installatie wordt snel en vakkundig door ons geplaatst en natuurlijk onderhouden wij uw installatie.

Nefit –  de cv-ketels van Nefit zijn het meest verkochte merk in Nederland. Bij de officiële Nefit Dealer bent u altijd verzekerd van deskundig advies, de juiste producten en professionele service.

NEFIT

Vaillant – middels samenwerking beschikken wij als gekwalificeerd innovatiepartner over de juiste mentaliteit en expertise op het gebied van duurzaamheid om hierin een vooraanstaande rol te spelen.

verwarming-VAILLANT

Warmtepompsysteem

 • Bespaar minstens 50% op uw energierekening

 • Ontvang subsidie op de aanschaf en aanleg van uw warmtepomp

 • Geniet fiscaal voordeel

 • Ervaar optimaal wooncomfort

 • Verwarm en koel uw woning met hetzelfde systeem

 • Vergroot de waarde van uw woning

 • Behaal in één klap de Energie – Prestatie – Norm en het Energiebesparingcertificaat E.P.B.D.

Klik hier en vraag snel uw offerte aan!

Lok Installatietechniek is specialist in aardwarmtesystemen. Met warmtepompen, die overigens geen CO2 uitstoten, creëert u een gas-onafhankelijke woning of bedrijfspand. Warmtepompen kunnen toegepast worden als lage temperatuur verwarming. Een laagtemperatuur verwarmingssysteem zou een combinatie kunnen zijn van vloer-, wand- en/of plafondverwarming en een ventilator convectorsysteem. In combinatie met vloerverwarming zorgt een warmtepomp bijvoorbeeld voor het behalen van de hoogste Coëfficient Of Performance waarde (COP): nuttige warmte in combinatie met de opgenomen energie.

Vraag snel uw offerte aan!

   

  Extra voordelen:

  • Lage onderhoudskosten en een lange levensduur;
  • Eenvoudig voldoen aan E.P.N. Energie – Prestatie – Norm voor woningen;
  • Meerwaarde woning energiebesparingcertificaat E.P.B.D. v.a. 2008;
  • E.I.A. Energie – Investering – Aftrek voor bedrijven;
  • Hoog wooncomfort door middel van constante temperatuur (en koeling in de zomer)

   

   

  Een warm­tepomp werkt uiterst eenvoudig en is vergelijkbaar met het prin­cipe van een koelkast: de pomp onttrekt warmte aan de aarde en geeft deze door aan het verwarmingssys­teem. De gratis natuurlijke energie wordt eerst naar de warmtewisselaar (verdam­per) van de warmtepomp gevoerd. Hier bevindt zich het vloeibare koudemiddel (werkmedium) dat de warmte van de energiebron opneemt en daarbij ver­dampt. De compressor zuigt het gasvormige werkmedium aan en perst dit samen. De druk loopt op, de tempera­tuur stijgt. Vervolgens zorgt een tweede warmtewisselaar (condensor) ervoor dat de warmte in het circulatiesys­teem van de verwarming terechtkomt. Ten slotte volgt een drukverlaging door het expansieventiel en de circula­tie begint weer opnieuw.

  Zo wordt van gratis natuurlijke laagwaardige energie, nuttige hoogwaardige energie gemaakt.

   

   

   

  Houtgestookte CV

  foto houtkachelDe werking van een CV houtkachel is heel erg simpel. Daar waar klassieke houtkachels vaak een ruimte verwarmen, verwarmt de CV houtkachel een waterreservoir of waterleiding. Het verwarmde water stroomt vervolgens net zoals bij een traditioneel CV-systeem door het gehele huis. De CV houtkachel kan zich in dit systeem zowel binnen als buiten bevinden, aangezien de warmte middels het water wordt verspreid.

  Voordelen

  • Besparing van wel 50% op de energierekening;
  • Milieuvriendelijk; CO2 uitstoot is veel lager t.o.v. een traditioneel CV-systeem;
  • Gezelligheid met een houtkachel;