Duurzame installatie Havelte

  Midden in de natuur een mooi project afgerond in Havelte. Er is een duurzame installatie gerealiseerd mede door het plaatsen van een warmtepomp + zonnepanelen. Naast alle ‘reguliere’ installatiewerkzaamheden ook een mooi stuk ambachtelijk vakmanschap uitgevoerd. Gehele dakrand in zinkwerk gezet. Blij met het resultaat
  foto's : Jan Duker / Rolde

  Luchtwarmtepomp groepsaccomodatie en woning in Vollenhove

  Luchtwarmtepomp groepsaccomodatie en woning in Vollenhove  Afgelopen zomer leverden wij een complete luchtwaterpompinstallatie op die in de energiebehoeften van een groepsaccomodatie en bijbehorende woning voorziet. Lok Installatietechniek verzorgde ook al het benodigde rekenwerk. In goed overleg met de klant beveelden wij het Vaillant lucht/water warmtepompsysteem aroTHERM VWL systeem aan.

  Veel vermogen, toch duurzaam Dit luchtwarmtepompsysteem is krachtig genoeg om voor zowel een groepsaccomodatie als een woning energie te leveren. Veel vermogen en toch uitermate duurzaam! Immers, een luchtwarmtepomp betrekt energie uit de omgeving en is dus niet op het energienet aangesloten.

  Weersafhankelijke regeling In de woning installeerden we een besturingsmodule voor de warmtepomp. Voor de groepsaccomodatie was het veel praktischer een weersafhankelijke regeling toe te passen. De warmtepompunit zelf is in de buitenruimte opgesteld.

  Subsidiemogelijkheden De Nederlandse overheid stimuleert duurzame energie en energieneutraal wonen. In dat kader is er subsidie beschikbaar gesteld. Via deze link leest u meer over de subsidie op warmtepompen en zonneboilers. Lok installatietechniek adviseert u graag en wij helpen onze klanten altijd met subsidieaanvragen als zij dat willen. Een stukje extra service dat wij graag aan onze klanten leveren. Neem eens vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

  Zonneboiler installatie Sint Jansklooster

  In September 2016 realiseerden wij een complete zonneboiler installatie in Sint Jansklooster.

  Zonnepanelen in veldopstelling

  Voor het opvangen en verzamelen van zonlicht plaatste Lok Installatietechniek 18 polycristalyne 265 WP (blauw) zonnepanelen in een open veldopstelling. De collectoren zijn HPC-2.5 zonnecollectoren van Nederlands fabrikaat.

  Zonneboiler installatie met solarpomp 

  Zowel de pompset voor het tapwater en de zonneboiler combi zijn van A-label pompen voorzien. Verder zijn er natuurlijk ook een besturingsregelaar, overstortventiel, manometer en vul- en aftapkranen geïnstalleerd. Bijzonder onderdeel van deze zonneboiler installatie is een speciale solarpomp. Deze verzorgt de circulatie van het warmte-medium en regelt de omloopsnelheid zodanig dat de warmteoverdracht altijd optimaal is. Daarnaast is er ook in een voorraadvat van 200 liter voorzien, die is aangesloten op de bestaande vloerverwarming van deze klant.

  Grote zonnepanelen installatie te Luttelgeest!

  Grote zonnepanelen installatie gerealiseerd voor agrarische toepassing.

  MFC de Ploats - Blokzijl

  Bij dit project is een complete installatie gerealiseerd; inclusief gebouwbeheerssysteem, brandmeld- en inbraakinstallatie en luchtbehandelingssysteem

  Bedrijfsunits Fase I + II - Blaricum

  Bedrijfsverzamelgebouw met kantoorfunctie, waarin de bedrijfsunits zijn voorzien van een installatie na behoefte klant.

  De Groentemannen - Zwartsluis

  Nieuwbouw bedrijfspand waarbij het ambachtelijke zinkwerk is uitgevoerd. Tevens realisatie van de complete W- en E-installatie.

  MFC de Burght - Vollenhove

  Realisatie van het benodigde installatiewerk t.b.v. de interne verbouwing.

  Tuin- en Akkerbouwbedrijf - Luttelgeest

  Voorzien van complete elektra-installatie en PV-panelensysteem. Panelen tevens gelegd op pannendak.

  Streekcentrum de Wielewaal - te Scheerwolde

  Voorzien van een complete duurzame installatie; waaronder een brandmeld- en inbraakinstallatie en PV-panelensysteem.

  22 Bedrijfsunits Zeewolde

  Verzamelgebouw waarin de bedrijfsunits zijn voorzien van de installaties, naar behoefte van de klant.

  30 Appartementen - te Zwolle

  Realisatie van een complete installatie per appartement. Tevens diverse zink vakwerkzaamheden en PV-panelensysteem.

  Kinderdagverblijf - te Zwolle

  Dit gebouw voorzien van een complete kindveilige installatie, inclusief ventilatiesysteem.

  Huisarts / tandartspraktijk - te Lelystad

  Realisatie van de complete installatie t.b.v. medisch gebruik