algemeen-week 45

Bezoek een duurzaam bedrijfspand bij jou in de buurt

huizenroute

Een groot aantal huiseigenaren in heel Nederland doen op zaterdag 7 en 14 november mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route. De huiseigenaren delen graag hun kennis en ervaring over hoe zij hun woning hebben verduurzaamd.

Een unieke kans voor bezoekers om duurzaam wonen te ervaren en inspiratie op te doen om zelf stappen te nemen. Ook Lok Installatietechniek BV uit Vollenhove stelt graag haar bedrijfspand open. Zij delen graag met u hun kennis en ervaringen over hun duurzame bedrijfspand tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op zaterdag 7 en 14 november.

Bij ons kunt u terecht voor advies en tips omtrent de diverse installatietechnische duurzame toepassingen voor uw woning en/of bedrijfspand

De verschillende duurzame toepassingen zoals de nieuwste CV-ketels, zonnepanelen, verwarmen met zonne-energie, warmtepompsystemen, vloerverwarmingsysteem, WTW-installatie, waterbehandeling systeem, domotica, luchtbehandelingsysteem , stofzuiginstallatie, verlichtingsmogelijkheden etc. zijn aanwezig.

Het bedrijfspand van Lok installatietechniek BV is een inspiratiebron voor iedereen die graag zijn woning en/of bedrijfspand energiezuiniger wil maken. Zij staan u graag te woord.

Wij zien u graag op 7 en 14 november in ons bedrijfspand van 10.00 tot 14.00 uur. Zou u ons wel even van uw komst op de hoogte willen brengen?

Ja, ik kom graag langs

    Lok installatietechniek B.V.