Wat vragen en bieden wij?

In samenwerking met een werkvoorbereider of projectleider ontwerp en teken je zowel technische  E- als W-installaties. In de functie van tekenaar leg je voorkomende installaties vast op tekening m.b.v. een tekenprogramma (3D). Dit binnen de gestelde tijd en conform globale aanwijzingen, Programma van Eisen, bestek en begroting. Het maken van revisie-bestek en werktekeningen behoort ook tot het takenpakket.

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een kandidaat die aan het begin van zijn carrière staat. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat met een afgeronde technische MBO niveau-4 opleiding of je bent als BBL/BOL leerling op zoek naar een mooi leer/werk bedrijf om zo je MBO niveau-4 opleiding te behalen!

Je hebt kennis van werktuigbouwkundige en/of elektrotechnische installaties en de diverse toegepaste materialen in de installatietechniek. Je hebt organisatorisch- en cijfermatig inzicht. Enige ervaring met een technische tekenprogramma is een pré.

Je bent servicegericht en klantvriendelijk met een probleemoplossende instelling. Je toont inzet en enthousiasme. Daarnaast kun je zelfstandig werken en ben je stressbestendig. Wij bieden jou een aantrekkelijke baan met een grote mate van zelfstandigheid.

Professionele ontwikkeling hebben wij hoog in het vaandel staan, daarom bieden wij jou voldoende ruimte voor het volgen van de nodigde opleidingen. Je komt terecht in een gezellig jong team met enthousiaste medewerkers.

Interesse?
Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Mail je sollicitatie met CV naar: info@lokinstallatietechniek.nl of neem telefonisch contact op met dhr. J. Lok. Komt je profiel niet helemaal overeen met onze vraag, doe gerust even een belletje!