Badkamer

Lok Installatietechniek maakt van uw nieuwe badkamer een vorstelijk paleis. Een nieuwe badkamer of een face-lift van uw bestaande? Bij Lok bent u aan het juiste adres; wij laten u weldadig badderen! Wij helpen u bij het ontwerp. Wij laten u zien wat er mogelijk is in de mooiste showrooms van Nederland. Wij stellen u voor aan prachtig sanitair, de fraaiste tegels en de allerlaatste technische snufjes. Ook moderne badkamers in 3d ontwerpen behoort tot de mogelijkheden.
Wij zorgen voor de sloop van de oude badkamer en de complete opbouw van de nieuwe. Inclusief (vloer)verwarming, tegelen en stucwerk. Uw bad- en douchepaleis wordt dus ‘turn-key’ opgeleverd, precies volgens afspraak en planning. U bent al gauw de koning te rijk…

Ook voor een up-date van enkel uw toilet, bent u bij ons op het juiste adres.

sanitair-02

Sunshower – uw eigen zon onder de douche

Met dit revolutionaire product brengt Sunshower al het positieve van de zon in uw badkamer. Zonlicht is belangrijk voor uw gezondheid, mits goed gedoseerd. Met een juiste, lage, dosis UV-licht wordt het lichaam gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken. Het resultaat? U voelt zich energieker en heeft een gezonde kleur. Het warme infaroodlicht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. U doucht en sunshowert tegelijkertijd

 

Toilet

Douche toilet – ervaar de frisheid van water

Water is de enige manier om echt goed te reinigen. Een fris ‘douchegevoel’ na elk bezoek aan het toilet. Als u eenmaal de verfrissende reiniging van water na een toiletbezoek ervaart, wilt u nooit meer zonder. Dat is onze belofte!

Het principe achter een douche wc  is heel eenvoudig: met één druk op de knop komt de verborgen douchearm tevoorschijn en reinigt uw onderlichaam met een aangenaam warme douchestraal. Comfortabel terwijl u zit en bijzonder hygiënisch. De intensiteit van de douchestraal kunt u zelf instellen. Wie dat frisse, schone gevoel eenmaal heeft ervaren wil het niet meer missen.

sanitair-03

1 Voor en na gebruik wordt de douchekop met schoon water gespoeld, zodat hij altijd schoon is.

2

2 Één simpele druk op de knop en de verborgen douchearm komt tevoorschijn, om uw onderlichaam te reinigen met een aangenaam warme douchestraal.

3

3 Vindt u de douchestraal te sterk of te zwak? Stel dan gewoon de intensiteit in naar uw voorkeur.

 

Zorgcomfort

Natuurlijk wilt u zolang mogelijk in uw eigen woning blijven wonen, maar er kan veel veranderen in uw leven waardoor uw aangepast sanitair nodig heeft in uw badkamer of toiletruimte.

U kunt direct of indirect getroffen worden met een handicap. Daarnaast worden we ouder en worden sommige handelingen moeizamer. Aangepast sanitair kan u helpen om het u te vergemakkelijken.

zorgcomfort

Gelukkig is aangepast sanitair geen ondergeschoven kindje meer. Tegenwoordig wordt er door fabrikanten steeds meer op design, in combinatie met functionaliteit, gelet. Hierdoor is aangepast sanitair nauwelijks van de moderne badkamer te onderscheiden.

Wilt u weten welke ‘sanitaire’ voorzieningen mogelijk zijn voor u? Neemt u dan gerust contact met ons op voor enig advies op maat.

Waterbehandeling

Lok Installatietechniek kan u diverse mogelijkheden doen toekomen op het gebied van waterbehandeling in uw woning of bedrijfspand.

 

NorthStar foto website 2016

Waarom een NorthStar waterontharder?

  • Geen kalkaanslag meer op uw sanitair en kranen.

  • Bestaande kalkaanslag verdwijnt.

  • Langere levensduur van uw apparatuur die water verwarmt of verwerkt.

  • Besparing op de energierekening door kalkvrije verwarmingselementen.

  • Uw kleding, handdoeken en ander textiel gaan langer mee en behouden hun kleur.

  • U heeft 50 – 75% minder zeep- en schoonmaakmiddelen nodig en u kunt gebruik maken van eenvoudiger schoonmaakmiddelen.

Bestaande kalkaanslag verdwijnt ook!

Met een NorthStar waterontharder bent u decennialang verzekerd van kalkvrij water in uw hele woning. Kalk veroorzaakt veel negatieve effecten en kost u honderden Euro’s per jaar. Denk alleen maar aan de kalkaanslag op uw sanitair en apparatuur, zoals combiketel, wasmachine, vaatwasser, Quooker, koffiezetapparaat etc.

Sterker nog met een NorthStar waterontharder verdwijnt de bestaande kalkaanslag!

Lange levensduur en 15 jaar garantie

De NorthStar waterontharders hebben een lange levensduur. Doordat er zich een minimale hoeveelheid bewegende elementen in deze waterontharders bevinden, is er praktisch geen mechanische slijtage. De onderdelen in de waterontharder worden op maat gemaakt en zelf geproduceerd. U krijgt 15 jaar volledige garantie, ook op elektronica.

Kokend water

Uw kostbare tijd besteedt u het liefst aan zaken die u leuk of belangrijk vindt. Wachten op kokend water hoort daar vast niet bij. Met een installatie in uw keuken die direct kokend water levert, verkrijgt u een dagelijks gemak. Systemen zijn te verkrijgen met diverse kraanmogelijkheden en kraanmodellen. Vraag vrijblijvend om advies.

kokendwaterkraan

grohe-blue-bronwater

Bronwater

Door een bronwatersysteem in uw keuken komt er vers heerlijk gefilterd en gekoeld water direct uit uw kraan. Met bronwater uit de kraan bespaart u niet alleen geld, maar ook natuurlijke hulpbronnen. Het kost namelijk 7 liter water om slechts 1 liter mineraalwater te maken.  Doordat u geen zware waterflessen naar huis hoeft te vervoeren, bespaart u ook nog energie. Bovendien hoeven de flessen niet te worden gerecyled.

Lok Installatietechniek kan u advies geven over de diverse mogelijkheden.