Ter versterking van ons team zoeken wij per direct een:

Monteur Installatietechniek

Wat vragen en bieden wij?
Technisch bezig zijn met de nieuwste technieken en met mensen omgaan is voor jou de ideale combinatie! Je bent servicegericht en klantvriendelijk met een probleemoplossende instelling. Je toont inzet en enthousiasme. Daarnaast kun je zelfstandig werken en ben je stressbestendig.

Je werk is afwisselend en je komt bij veel verschillende projecten en klanten. Daar plaats je duurzame installaties voor gas, cv, water, sanitair, warmtepompinstallaties en luchtbehandeling- en klimaatinstallaties. Je kan onze klanten eventueel advies geven over het verbeteren van een installatie.

Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat met een afgeronde MBO niveau-3 opleiding in de installatietechniek. Ben je bezig met de opleiding als monteur of gelijkwaardig, dan mag je uiteraard ook solliciteren! Ben je in het bezit van een rijbewijs, dan ben je wellicht de persoon die wij zoeken.

Interesse?
Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Je kunt mailen naar: info@lokinstallatietechniek.nl of telefonisch contact opnemen met dhr. J. Lok.