Wat vragen en bieden wij?

Je selecteert de benodigde materialen t.b.v. projecten. Je beoordeelt calculaties van derden en offertes van leveranciers. Je overlegt met opdrachtgevers. Dit binnen de gestelde tijd en conform globale aanwijzingen, Programma van Eisen, bestek en begroting. Het maken van werktekeningen en revisie-bestek behoort ook tot het takenpakket. Je leidt het project en woont indien nodig ook bouwvergaderingen bij.

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat die deze uitdaging aan wil gaan. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat met een afgeronde technische MBO niveau-4 opleiding. Je hebt kennis van werktuigbouwkundige installaties en de diverse toegepaste materialen in de installatietechniek. Je hebt organisatorisch- en cijfermatig inzicht. Enige ervaring met een technisch tekenprogramma heeft de voorkeur. Je bent servicegericht en klantvriendelijk met een probleemoplossende instelling. Je toont inzet en enthousiasme. Daarnaast kun je zelfstandig werken en ben je stressbestendig.

Wij bieden jou een aantrekkelijke baan met een grote mate van zelfstandigheid. Professionele ontwikkeling hebben wij hoog in het vaandel staan, daarom bieden wij jou voldoende ruimte voor het volgen van de nodige opleidingen. Je komt terecht in een gezellig jong team met enthousiaste medewerkers.

Interesse?
Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Mail je sollicitatie met CV naar: info@lokinstallatietechniek.nl of neem telefonisch contact op met dhr. J. Lok