Het is alweer herfst en straks wordt het tijd om de verwarming aan te zetten. Doet uw CV het nog goed? Of is die onderhand aan vervanging toe? Of bent u onlangs in het bezit gekomen van een nieuwbouwwoning en zoekt u nog naar goede cv-ketel? Dan zijn de Vaillant voordeelweken misschien wel een uitstekende gelegenheid voor u om de knoop door te hakken! De Vaillant voordeelweken lopen tot 31 december 2016. Profiteer van deze aantrekkelijke kortingen en zit er dit najaar weer warmpjes bij!

voordeel op vaillant cv-ketel en warmtepomp

€ 100,- geld terug bij een Vaillant ecoTEC plus hr-ketel

Als u een betrouwbare en zuinige hr-combiketel met een lange levensduur zoekt dan is de Vaillant ecoTEC plus combi hr-ketel een prima keuze. Deze cv-ketel is in alle CW klassen verkrijgbaar en afhankelijk van welke klasse u kiest levert de ecoTec 8 tot 14,1 liter warm water van 60 graden. Als u door Lok Installatietechniek uit Vollenhove een Vaillant ecoTec plus cv-ketel laat installeren, stort Vaillant € 100 op uw rekening terug.

€ 175,- geld terug bij een Vaillant ecoTEC plus hr-ketel + vSMART slimme thermostaat

Bij Lok Installatietechniek raden wij onze klanten altijd aan om een thermostaat van het dezelfde fabrikant als de cv-ketel te nemen. HR combiketels zijn vandaag de dag behoorlijk geavanceerde installaties en dan is het belangrijk dat cv-ketel en thermostaat goed met elkaar communiceren en “elkaar begrijpen”. Met de Vaillant vSMART slimme thermostaat is dat niet anders. Een geavanceerde thermostaat voor een geavanceerde cv-combiketel. Bij deze thermostaat krijgt u een gratis app voor bediening vanaf uw tablet of telefoon en steekt u bovendien nog eens € 75,- extra korting in de zak. Samen met uw ecoTec plus hr-ketel loopt dat op naar € 175,-!Vaillant voordeelweken ecoTEC plus

€ 250,- geld terug bij een Vaillant aroTHERM warmtepomp

Wie een visie op de klimaatbeheersing van zijn of haar woonruimte heeft en daar graag een lange termijn investering in doet, zou absoluut serieus naar een warmtepomp moeten kijken. Uiterst duurzaam, ongelooflijk energiezuinig en uw woning niet alleen verwarmd in de winter, maar ook gekoeld in de zomer. Naast de aantrekkelijke subsidiemogelijkheden bieden Lok Installatietechniek en Vaillant u nu ook maar liefst € 250,- korting op de Vaillant aroTHERM warmtepomp. Een warmtepomp die perfect is toegesneden op het Nederlandse klimaat. Wanneer u door ons een aroTHERM warmtepomp laat plaatsen, stort Vaillant € 250,- op uw bankrekening.

Voordeel op Vaillant warmtepomp

Hoe werkt het?

Als u interesse heeft in de Vaillant Voordeelweken bij Lok Installatietechniek in Vollenhove kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij nemen graag uw situatie en wensen met u door en geven u deskundig advies. Aan de hand van dat gesprek krijgt u een offerte van ons en wanneer u ons voor 31 december 2016 opdracht geeft om één van de bovengenoemde Vaillant producten te installeren komt u in aanmerking voor één van de geld-terug acties. Een nieuwe cv of warmtepomp was nog nooit zo voordelig!