De gemeente Steenwijkerland heeft een subsidiepot ter waarde van € 80.000 in het leven geroepen om inwoners vanaf 60 jaar tegemoet te komen in de kosten voor het (ver)bouwen van een levensloopbestendige woning.

Stimulering Lang zult u wonen

De regeling heet “Stimulering Lang zult u wonen” en de beschikbare fondsen kunnen ondermeer worden gebruikt voor de verbouwing van badkamers en het aanbrengen van domotica in uw woning. Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente Steenwijkerland. U kunt per persoon en per huishouden maximaal € 1.000,- subsidie aanvragen. Voor een complete lijst met voorzieningen die onder deze regeling vallen kunt u onderaan deze pagina van de rijksoverheid kijken.

Levensloopbestendig bouwen

Als u overweegt uw woning aan te passen en van deze regeling wilt profiteren adviseren wij snel tot actie over te gaan. Een pot van 80.000 euro is doorgaans snel op! Wij hebben veel ervaring met installatietechniek in het kader van levensloopbestendig bouwen. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Naast de gewenste aanpassingen aan uw woning ontzorgen we u graag volledig en doen we ook met alle plezier de subsidie aanvraag voor u.