De herfst lijkt vroeg te zijn begonnen dit jaar. Tijd om de centrale verwarming weer in te schakelen. Na een paar maanden van stilstand of in ieder geval flink wat minder bedrijfsuren is het verstandig uw CV ketel een servicebeurt te geven. Water bijvullen en ontluchten kunt u misschien zelf, maar een complete servicebeurt waarin alle vitale onderdelen van de ketel worden geïnspecteerd en waar nodig schoongemaakt of vervangen mag echt alleen door een erkende installateur gedaan worden. Uiteraard is Lok volledig erkend en staan wij garant voor de veilige en economische werking van uw ketel. Wist u trouwens dat u bij ons ook onderhoudsabonnementen kunt afnemen? Hiermee bent u verzekerd van tijdig onderhoud aan uw installatie en in veel gevallen voordeliger uit. U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen en naar de mogelijkheden informeren.

CV vervangen?

Als uw CV ketel 15 jaar of ouder is, kan het beter zijn deze te vervangen. Als dit tijdens een servicebeurt blijkt, zal Lok Installatietechniek u daar altijd eerlijk over informeren. In dat geval is dat misschien wat vervelend nieuws, maar het geeft u wel mooi de gelegenheid om een nieuwe generatie HR ketel of misschien zelfs een zonneboiler of warmtepomp installatie aan te laten leggen. En dat betekent hoe dan ook een forse besparing op energiekosten! Bovendien hebben wij in samenwerking met onze leverancier en ketenpartner Nefit een mooie herfst aanbieding voor u.

Klaar voor de toekomst met de nieuwe generatie Nefit systemen

Van 1 oktober tot en met 31 december 2017 ontvangt u bij Lok Installatietechniek € 100,- tot € 450,- retour bij een Nefit HR-ketel, warmtepomp, zonneboiler, pv-systeem of combinatie.

Actieproducten en retourbedragen
Deze actie geldt voor onderstaande producten en combinaties hiervan:

  • Nefit Easy thermostaat: € 50,-
  • Nefit HR-ketels*: € 100,-
  • Nefit SolarLine zonneboilersystemen: € 150,-
  • Nefit Zonnestroom PV-systemen**: € 150,-
  • Nefit VentiLine warmtepomp: € 150,-
  • Nefit EnviLine warmtepompen (m.u.v. TowerSolar): € 150,-
  • Nefit EnviLine TowerSolar warmtepomp: € 300,-

*van het type Nefit 9000i, TrendLine, ProLine NxT en BaseLine
**ongeacht het aantal PV-panelen

De retourbedragen zijn inclusief BTW. Meer weten over deze actie? Neem vrijblijvend contact met ons op.