Is uw CV ketel hoognodig aan vervanging toe maar past de uitgave voor een nieuwe HR combiketel even niet, zo met de feestdagen in aantocht? Dan bieden wij en onze partner Nefit een perfecte oplossing. U kunt namelijk vanaf nu ook een Nefit CV-ketel huren bij Lok Installatietechniek uit Vollenhove.

De voordelen van een Nefit CV-ketel huren

Met een Nefit HR combiketel haalt u een eersteklas CV-ketel in huis. Goed voor jarenlang duurzaam comfort, warm water en verwarming van uw woning.  En dat allemaal zonder dat u voor een wat grotere uitgave komt te staan. Bovendien kunt u uit verschillende modellen kiezen, zodat u een CV ketel huurt die perfect bij uw warm water- en warmtebehoefte past.

Beslis voor 31 maart 2017 en huur kosteloos een Nefit Easy thermostaat

Alle Nefit combiketels zijn te huur behalve de Baseline. De andere modellen zijn al te huur vanaf € 27,99 per maand! Voor dit schappelijke bedrag haalt u een ProLine NxT CW3 combiketel in huis. Heeft u wat meer capaciteit nodig? Dan is de TrendLine CW4  voor slechts € 33,49 per maand een uitstekende keuze. Deze bedragen zijn all-in, inclusief de huur van een thermostaat. Als u vóór 31 maart 2017 een Nefit CV-ketel huurt, wordt deze bij u geïnstalleerd met de Nefit Easy thermostaat. Een zeer luxe en gebruiksvriendelijke thermostaat!

Hoe werkt het?

Het makkelijkste is dat u even contact met ons opneemt. We maken dan een afspraak met u zodat we uw situatie en wensen duidelijk in beeld krijgen en u zo advies op maat kunnen geven. In nauw overleg kiezen we dan de meest geschikte Nefit CV-ketel voor u uit. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt en het huurcontract met u is afgesloten komt Lok Installatietechniek kosteloos uw CV-ketel installeren. Een Nefit CV-ketel huren was nog nooit zo makkelijk en voordelig! Zo zit u er altijd veilig en warm bij deze winter.

nefit cv-ketel huren

Toch liever kopen?

Als u twijfelt tussen kopen en huren of graag zou willen weten welke CV ketel het meest geschikt voor uw specifieke behoeften is, dan adviseren wij u graag. Geheel vrijblijvend, zonder poespas en gedoe. Neem gerust contact met ons op, wij staan voor u klaar. Wanneer u zeker weet dat u liever een cv-ketel koopt in plaats van huurt, dan hebben Lok Installatietechniek en Nefit deze winter nog een aantrekkelijke aanbieding voor u. In dit nieuwsbericht leest u er alles over.

nefit cv-ketel huren of kopen