Lok Installatietechniek BV is een vooruitstrevend allround installatiebedrijf. Het bedrijf richt zich op zowel de woningbouw als utiliteit. Wij werken met een jong team van enthousiaste medewerkers die actueel geschoold zijn en gaan voor de allerbeste kwaliteit. Dat en uiteraard de relatie met onze klantenkring vormen de basis van ons bedrijf.

Wat vragen en bieden wij?
Technisch bezig zijn met de nieuwste technieken en met mensen omgaan is voor jou de ideale combinatie! Je bent servicegericht en klantvriendelijk met een probleemoplossende instelling. Je toont inzet en enthousiasme. Daarnaast kun je zelfstandig werken en ben je stressbestendig. Je werk is afwisselend en je komt bij veel verschillende projecten en klanten. Daar plaats je duurzame installaties voor gas, cv, water, sanitair, warmtepompinstallaties en luchtbehandeling- en klimaatinstallaties.

Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat met een afgeronde MBO niveau-3 opleiding in de  installatietechniek. Ben je bezig met de opleiding als monteur of gelijkwaardig, dan mag je uiteraard ook solliciteren! Ben je in het bezit van een rijbewijs, dan ben je wellicht de persoon die wij zoeken.

Interesse?
Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.
Je kunt mailen naar: info@lokinstallatietechniek.nl of                                                                           
telefonisch contact opnemen met dhr. J. Lok.