Onze leverancier en ketenpartner in ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen traject Nefit is deze week begonnen met een nieuwe duurzaamheidscampagne en Lok Installatietechniek doet hier graag aan mee. Over ons MVO traject volgt trouwens later dit jaar meer nieuws.

“Kosten besparen én duurzaam wonen?

Er kan meer dan u denkt!”

Met deze slogan is Nefit hun nieuwe duurzaamheidscampagne begonnen. U zult de spotjes misschien wel op tv hebben gezien of op de radio gehoord. Wat wij enorm waarderen aan Nefit is dat ze de juiste verwachtingen wekken en eerlijk zijn. Zo staat er op hun website bijvoorbeeld: 

“Een 100% duurzame oplossing is niet voor iedereen haalbaar, maar er zijn genoeg alternatieven. Bijvoorbeeld een hybride opstelling of zonne-energie. En voor sommige klanten is een energiebesparende HR-ketel gewoon de beste oplossing.”

Dat spreekt ons enorm aan! Lok Installatietechniek is een no-nonsense installateur. Ja, er is vandaag de dag veel mogelijk op het vlak van energie besparen en Co2 neutraal wonen, maar onze klanten gouden bergen beloven en ze vervolgens teleurstellen is niet hoe wij te werk gaan. 

Duurzaam wonen

Energiekosten omlaag: realistische verwachtingen 

Om bovenstaande te illustreren: als een huiseigenaar met een jaren 70 of 80 woning waarin niks of weinig aan isolatie is gedaan ons vraagt om een warmtepompinstallatie te realiseren, gaan we eerst in desbetreffend pand kijken. En naar alle waarschijnlijkheid adviseren we hem dan om eerst maar eens in deugdelijke isolatie te investeren. Alleen onder dergelijke voorwaarden zou zo’n installatie zin hebben en (op termijn) rendement opleveren. Het is zo belangrijk om klanten goed te informeren en de fabels van de feiten te scheiden! Nefit heeft Peter de Jong, projectleider team Energie van Natuur & Milieu gevraagd hier een duidelijk artikel over te schrijven. 

Zonne energie

Nefit Duurzaam dagen

Nefit organiseert ook een drietal Duurzaam Dagen. Op deze dagen kunt u de diverse Nefit oplossingen in de praktijk zien en geven de adviseurs van Nefit toelichting. Ook beantwoorden zij al uw praktische en technische vragen over de diverse Nefit producten en oplossingen. De dichtstbijzijnde dag is op 10 juni 2017 vanaf 10:00 in Stadskanaal. Wij komen graag bij u langs of verwelkomen u in onze showroom, waar we een aantal Nefit producten kunnen laten zien. Als officieel Nefit dealer is ons dat wel toevertrouwd. De koffie staat klaar!