Afgelopen zomer leverden wij een complete luchtwaterpompinstallatie op die in de energiebehoeften van een groepsaccomodatie en bijbehorende woning voorziet. Lok Installatietechniek verzorgde ook al het benodigde rekenwerk. In goed overleg met de klant beveelden wij het Vaillant lucht/water warmtepompsysteem aroTHERM VWL systeem aan.

Veel vermogen, toch duurzaam
Dit luchtwarmtepompsysteem is krachtig genoeg om voor zowel een groepsaccomodatie als een woning energie te leveren. Veel vermogen en toch uitermate duurzaam! Immers, een luchtwarmtepomp betrekt energie uit de omgeving en is dus niet op het energienet aangesloten.

Weersafhankelijke regeling luchtwarmtepomp
In de woning installeerden we een besturingsmodule voor de warmtepomp. Voor de groepsaccomodatie was het veel praktischer een weersafhankelijke regeling toe te passen. De warmtepompunit zelf is in de buitenruimte opgesteld.

Subsidiemogelijkheden op duurzame energiemaatregelen
De Nederlandse overheid stimuleert duurzame energie en energieneutraal wonen. In dat kader is er subsidie beschikbaar gesteld. Via deze link leest u meer over de subsidie op warmtepompen en zonneboilers. Lok installatietechniek adviseert u graag en wij helpen onze klanten altijd met subsidieaanvragen als zij dat willen. Een stukje extra service dat wij graag aan onze klanten leveren. Neem eens vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Als u meer woning- en utiliteitsbouwprojecten die door Lok Installatietechniek zijn uitgevoerd wilt zien klik dan hier.