Slimme huizen worden geregeld met slimme systemen. Voor steeds meer huiselijke taken is er al een handige oplossing bedacht of in ontwikkeling. Het ultieme woongemak ontstaat als al deze slimmigheden worden samengebracht in één systeem.

Domotica per doel of alles-in-1-oplossing

Per taak of onderdeel in huis bestaat wel een eigen systeem. We kennen allemaal het voorbeeld van de slimme thermostaat, die u kunt regelen via een app op uw smartphone of tablet. Maar kent u ook zoneregeling voor uw verwarming? Vloerverwarming die u op afstand aan en uit kunt zetten? Of wegdekverwarming voor uw oprit? En dat is nog maar het topje van de ijsberg.

Per doel instellen

Het mooie aan huisautomatisering is dat het zo ver uit te breiden valt als u zelf wilt. U kunt het zo groot of zo klein maken als u wenst. Want voor de een is duurzaam wonen belangrijk en voor de ander staat woongemak hoger op het lijstje.

Comfort en woongemak

Comfortabel wonen kan op verschillende manieren en met verschillende systemen. U kunt kiezen voor muziek afspelen per kamer door het hele huis, verlichting regelen met verschillende lichtprofielen of de gordijnen op afstand sluiten. Lekker praktisch of gewoon prettig als u moeite heeft met bukken of reiken.

Neem gerust contact met ons op of kijk op

Thuiscomfort