Vanaf morgen 1 oktober 2016 geeft Lok Installatietechniek een gratis thermostaat ter waarde van € 257,- bij iedere Nefit Trendline of TopLine CV-ketel die wij installeren cadeau. Deze actie loopt van 1 oktober 2016 tot en met 31 maart 2017. Nefit CV toestellen behoren tot de beste in de markt en staan bekend om hun grote prestaties, betrouwbaarheid en zuinigheid. De gratis Easy thermostaat is zoals de naam al doet vermoeden zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen. Deze thermostaat is de perfecte besturing voor uw Nefit CV ketel.

Nefit TrendLine verwarmingstoestellen

Nefit Trendline toestellen zijn Hoog Rendement combiketels die uw woning verwarmen en voor warm water uit de kraan zorgen.  Afgelopen zomer lanceerde de fabrikant uit Deventer de tweede generatie TrendLine combiketels die niet alleen méér warm water leveren maar dat ook nog eens sneller en zuiniger doen.

Nefit TopLine CV ketels

De Nefit TopLine hoog-rendement combiketels zijn er voor diegenen die nog hogere eisen stellen aan hun verwarming en warmwatervoorziening. Deze ketels leveren direct enorme hoeveelheden warm water, ruim genoeg voor een krachtige douchestaal en een bad dat in een mum van tijd is gevuld. En dat alles op een opmerkelijk energiezuinige en duurzame manier. Ook de betrouwbaarheid en levensduur van de Nefit TopLine CV toestellen worden veel geprezen.

Gratis Nefit Easy thermostaat

Met de Easy thermostaat heeft u veel mogelijkheden in waar en hoe u uw verwarming bedient. Er is de traditionele bediening voor aan de muur, maar dan zonder ingewikkelde knopjes en geprogrammeer. Gewoon een mooi vormgegeven touchscreen waarmee u kunt tippen, drukken of swipen. Het is maar net wat u prettig vindt. Hetzelfde geldt voor de meegeleverde afstandsbediening. Voor als u net even naar die spannende film of voetbalwedstrijd zit te kijken. En dan is er nog de gratis Nefit Easy app. Download deze op uw telefoon of tablet en u kunt altijd en overal zien hoe warm het thuis is en op afstand de temperatuur aanpassen. Handmatig de temperatuur instellen of de slimme klokfunctie gebruiken? Het kan allemaal moeiteloos. Deze innovatieve thermostaat is normaal te koop voor € 257,- maar van 1 oktober 2016 tot en met 31 maart 2017 geeft Lok Installatietechniek deze thermostaat gratis weg bij iedere Nefit Trendline en TopLine cv ketel die wij installeren. De Nefit Easy thermostaat is:

  • Makkelijk te bedienen, altijd en overal met handige app
  • Zelflerend
  • Service op afstand mogelijk
  • De ideale hulp om energie te besparen
  • Zonder contract of abonnementskosten

Nefit Trendline cv ketel met gratis thermostaat

Profiteer nu!

Is uw cv installatie aan vervanging toe? Of heeft u misschien een nieuwe woning laten bouwen en bent u nog op zoek naar een geschikte cv? Sla dan nu uw slag en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Nadat wij uw situatie en wensen hebben doorgenomen geven we u graag vakkundig advies en sturen we u een offerte voor uw Nefit cv systeem. En wanneer u onze gecertificeerde installateurs tijdens de actie periode opdracht geeft om uw nieuwe Nefit cv ketel te komen installeren, nemen zij uw gratis Nefit Easy thermostaat mee!