Over ons | wie zijn wij

Jos en Petra Lok richtten in 1999 hun bedrijf Lok installatietechniek op.

Vanaf het begin plaatsten wij al duurzame warmtesystemen, zoals een warmtempomp; toendertijd een ware innovatie! Deze vooruitstrevendheid loonde. De groei ging door en in 2009 resulteerde dat in de bouw van ons gloednieuwe eigen pand, dat in alle opzichten het toonbeeld van duurzaamheid is. In onze eigen showroom ontdekken bezoekers hoeveel duurzaamheid en comfort er mogelijk is in de installatietechniek èn hoe bereikbaar het is. Klanten zijn vaak positief verrast over de financiële consequenties!

Tegenwoordig is Lok Installatietechniek een bedrijf met meerdere vaste personeelsleden die actueel geschoold zijn en allen gaan voor de allerbeste kwaliteit. Klanttevredenheid is het sleutelwoord bij alles wat we doen. Dat bereiken we door onze vakkennis continu op peil te houden, door onze afspraak-is-afspraakmentaliteit in de praktijk waar te maken, door echt mee te denken met de klant (en zijn portemonnee) èn door plezier in ons vak te hebben. Of het nu om grote projecten gaat of een kleine aanpassing… wees welkom!

 

Wij staan voor u klaar, evenals de koffie!

pand

Lok Installatietechniek in bezit MVO-certificaat

Lok Installatietechniek heeft deelgenomen aan de MVO Challengeen kregen hun MVO-zelfverklaring op basis van de ISO 26000 uitgereikt bij ISO FastTrack. De eerste MVO-acties zijn al doorgevoerd. Lees op deze pagina meer over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij Lok Installatietechniek.

Banner-staand

Het delen van kennis met bedrijven uit andere branches wordt als een toegevoegde waarde beschouwd. Omdat steeds meer klanten verder kijken dan prijs alleen wordt MVO steeds belangrijker.


Visie

Middels respect voor haar werknemers en open communicatie binnen het bedrijf, zorg dragen voor voldoende bestaansrecht in de installatiewereld.

Door vooruitstrevend te zijn en zorg te dragen voor de aanwezigheid van voldoende installatietechnische vakkennis, moeten de diverse installatiewerkzaamheden door ons snel en vakkundig worden opgelost tot volle tevredenheid van de klant.

Missie

Meerwaarde leveren door een betrouwbare en deskundige partner te zijn in de wereld van de installatietechniek. Innovatief en flexibel zijn, maar ook duurzaamheid is hierbij een sleutelwoord.

Met onze ervaring en specialistische kennis willen we dicht bij de opdrachtgever staan, met als doel een hoge klanttevredenheid en een goed werkende energiezuinige installatie.

Doelstelling

Om onze missie en visie te realiseren moeten er doelstellingen worden gesteld.

  • Een beleid voeren om continuïteit te waarborgen;
  • Zorgen voor een personeelsbestand met de benodigde vakkennis en ervaring;
  • Zorgen voor een open communicatie binnen het bedrijf;
  • Het voeren van een juiste professionele communicatie naar de klanten;
  • Innovatieve instelling hebben en uitstralen;
  • Duurzaamheid en energiezuinige installaties willen realiseren;
  • Zorg dragen voor de veiligheid, gezondheid en welzijn van alle betrokkenen;
  • Plezier en lol hebben in je vak!

Meerwaarde leveren door een
betrouwbare en deskundige partner te zijn

Het team | de mensen achter het bedrijf

<strong>Jos Lok</strong>
Jos LokAlgemeen directeur
<strong>Petra Lok</strong>
Petra LokAlgemeen directeur en Administratie
Marijn DoumaCalculator, Tekenaar en werkvoorbereider
Alwin HoogstedeWerkvoorbereider en Projectleider
<strong>Dries Siertsema</strong>
Dries SiertsemaInstallatiemonteur
<strong>Sander Buis</strong>
Sander BuisInstallatiemonteur
<strong>Robin van Beek</strong>
Robin van BeekInstallatiemonteur
<strong>Dwight van de Ploeg</strong>
Dwight van de PloegInstallatiemonteur
<strong>Clarence Bruintjes</strong>
Clarence BruintjesInstallatiemonteur
<strong>Patrick Lok</strong>
Patrick LokInstallatiemonteur

 

 

Erkend leerbedrijf sbb-beeldmerk-fc

Sinds 2007 is Lok installatietechniek een erkend leerbedrijf. Wij bieden leerlingen een werkplek binnen de dagelijkse bedrijfsvoering. Zo kunnen onze medewerkers  ‘werkend leren’ en houden wij continu het vakmanschap binnen het bedrijf op peil. De ervaring leert dat het bieden van goede opleidingsmogelijkheden resulteert in gemotiveerde vakmensen die blij zijn met hun werk. Dat merkt u terug op de werkvloer!