Over ons | wie zijn wij

Jos en Petra Lok richtten in 1999 hun bedrijf Lok installatietechniek op.

Vanaf het begin plaatsten wij al duurzame warmtesystemen, zoals een warmtepomp; toendertijd een ware innovatie! Deze vooruitstrevendheid loonde. De groei ging door en in 2009 resulteerde dat in de bouw van ons gloednieuwe eigen pand, dat in alle opzichten het toonbeeld van duurzaamheid is. In onze eigen showroom ontdekken bezoekers hoeveel duurzaamheid en comfort er mogelijk is in de installatietechniek èn hoe bereikbaar het is. Klanten zijn vaak positief verrast over de financiële consequenties!

Tegenwoordig is Lok Installatietechniek een bedrijf met meerdere vaste personeelsleden die actueel geschoold zijn en allen gaan voor de allerbeste kwaliteit. Klanttevredenheid is het sleutelwoord bij alles wat we doen. Dat bereiken we door onze vakkennis continu op peil te houden, door onze afspraak-is-afspraakmentaliteit in de praktijk waar te maken, door echt mee te denken met de klant (en zijn portemonnee) èn door plezier in ons vak te hebben. Of het nu om grote projecten gaat of een kleine aanpassing… wees welkom!

Lok Installatietechniek BV is in het bezit van het KIWA certificaat F-gassen voor ondernemingen, volgens BRL 100. Installatie, onderhoud of service, reparatie en buitendienststelling van stationaire koelapparatuur, stationaire klimaatregelingsapparatuur,  stationaire warmtepompen, waarin gefluoreerde broeikasgassen als bedoeld in art. 2, lid 1, van de F-gassenverordening, of gereguleerde stoffen als bedoeld in art. 3, lid 4, van de Verordening ozonlaag afbrekende stoffen zijn toegepast, is toegestaan.

Dit wordt uiteraard uitgevoerd door een gediplomeerde F-gassen koeltechnicus.

BRL6000-21 certificaat
De overheid wil duurzaam gebruik van energie en water bevorderen. Volgens het ‘Wijzigingsbesluit bodemenergiesystemen’ moet een bedrijf dat activiteiten uit wil voeren met betrekking tot ontwerpen, installeren, beheren en/of onderhouden van grondgebonden warmtepompen, vanaf 1 oktober 2014 beschikken over een erkenning van de overheidsinstantie Bodem+.

BRL 6000 – Zonnestroomsystemen Klein
Lok Installatietechniek BV is een erkend specialist voor zonnestroomsystemen (PV). Wij voldoen aan de vakbekwaamheidseisen voor het ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden van zonne-energiesystemen.

Per 1 april 2023 gelden er nieuwe regels voor het installeren en onderhouden van uw cv-ketel, geiser, gashaard of -kachel. Deze regels zijn vastgelegd in de bouwregelgeving.  

Als eigenaar en/of bewoner van een huis ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen cv-ketel, geiser, gashaard of -kachel. Dus ook voor het onderhoud en het vervangen ervan wanneer deze kapot gaan.

Vanaf 1 april 2023 ben je verplicht om een gecertificeerd bedrijf in te schakelen voor installatie, onderhoud en reparatie aan uw cv-ketel, geiser, gashaard of -kachel. Zelf klussen aan dit soort gasverbrandingsinstallaties is verboden en zelfs strafbaar.

 

Visie

Middels respect voor haar werknemers en open communicatie binnen het bedrijf, zorg dragen voor voldoende bestaansrecht in de installatiewereld.

Door vooruitstrevend te zijn en zorg te dragen voor de aanwezigheid van voldoende installatietechnische vakkennis, moeten de diverse installatiewerkzaamheden door ons snel en vakkundig worden opgelost tot volle tevredenheid van de klant.

Missie

Meerwaarde leveren door een betrouwbare en deskundige partner te zijn in de wereld van de installatietechniek. Innovatief en flexibel zijn, maar ook duurzaamheid is hierbij een sleutelwoord.

Met onze ervaring en specialistische kennis willen we dicht bij de opdrachtgever staan, met als doel een hoge klanttevredenheid en een goed werkende energiezuinige installatie.

Doelstelling

Om onze missie en visie te realiseren moeten er doelstellingen worden gesteld.

  • Een beleid voeren om continuïteit te waarborgen;
  • Zorgen voor een personeelsbestand met de benodigde vakkennis en ervaring;
  • Zorgen voor een open communicatie binnen het bedrijf;
  • Het voeren van een juiste professionele communicatie naar de klanten;
  • Innovatieve instelling hebben en uitstralen;
  • Duurzaamheid en energiezuinige installaties willen realiseren;
  • Zorg dragen voor de veiligheid, gezondheid en welzijn van alle betrokkenen;
  • Plezier en lol hebben in je vak!

Meerwaarde leveren door een betrouwbare en deskundige partner te zijn

 

Het team | de mensen achter het bedrijf


Jos
Algemeen directeur

Petra
Algemeen directeur en Administratie

Desirée
Administratie

Alwin
Projectleider

Ton
Projectleider

Patrick
Projectleider

Wesley
Tekenaar

Frank
Calculator

Dries
Installatiemonteur

Clarence
Installatiemonteur

Delorean
Installatiemonteur

Adel
Installatiemonteur

Gerben
Installatiemonteur

Fokko
Installatiemonteur

Gerjo
Servicemonteur

Mike
Installatiemonteur

Bas
Installatiemonteur

Jod
Installatiemonteur

Pascal
Installatiemonteur

Thijs
Installatiemonteur

Jacco
Installatiemonteur

Ferran
Installatiemonteur

Jurgen
Installatiemonteur

Tim
Installatiemonteur

Wout
Leerling-monteur

Jesse
Leerling-monteur

Daan
Magazijn

 

 

 

 

 

 

 

Erkend leerbedrijf 

sbb-beeldmerk-fc

Sinds 2007 is Lok installatietechniek een erkend leerbedrijf. Wij bieden leerlingen een werkplek binnen de dagelijkse bedrijfsvoering. Zo kunnen onze medewerkers  ‘werkend leren’ en houden wij continu het vakmanschap binnen het bedrijf op peil. De ervaring leert dat het bieden van goede opleidingsmogelijkheden resulteert in gemotiveerde vakmensen die blij zijn met hun werk. Dat merkt u terug op de werkvloer!

 MVO-certificaat

Banner-staand

Lok Installatietechniek heeft deelgenomen aan de MVO Challengeen kregen hun MVO-zelfverklaring op basis van de ISO 26000 uitgereikt bij ISO FastTrack. De eerste MVO-acties zijn al doorgevoerd. Lees op deze pagina meer over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij Lok Installatietechniek.

Het delen van kennis met bedrijven uit andere branches wordt als een toegevoegde waarde beschouwd. Omdat steeds meer klanten verder kijken dan prijs alleen wordt MVO steeds belangrijker.

Energielabel

Wij roepen zelf al jaren hoe energiezuinig ons bedrijfspand is, dus maar eens vast laten leggen; Wij zijn supertrots op ons energielabel A+++++ Dit komt niet vaak voor in bedrijfspanden.

Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig een gebouw is. Hoe minder fossiele energie een gebouw gebruikt, hoe beter het energielabel. Hierbij is G het slechtste energielabel en A+++++ het hoogst haalbare.

bedrijfsvideo


 

 

bedrijfsmagazine