Inbraakpreventie

Een inbraakpreventie alarmsysteem is een elektronisch veiligheidssysteem (desgewenst draadloos) dat de aanwezigheid van een indringer waarneemt en vervolgens een signaal afgeeft. Dit kan een alarm op locatie zijn, of een stil alarm waarbij u of een speciale dienst op afstand wordt gewaarschuwd. Want een veilig gevoel is immers van groot belang.

Voordelen
 

  • Preventieve werking;
  • Mogelijk afschrikeffect bij poging tot inbraak;
  • Korting mogelijk op de inboedelverzekering;
  • Veilig gevoel.

Brandpreventie

Een brand is nooit 100% te voorkomen. U heeft dit helaas niet altijd zelf in de hand. Lok Installatietechniek ziet de noodzaak van brandpreventie maar al te goed in, kan u adviseren over de diverse mogelijkheden en zo een systeem volledig naar uw wensen realiseren. Zo bent u verzekerd van een veilige leef- en/of werkomgeving.

Onder brandpreventie vallen diverse onderdelen van beveiliging, te weten:
 

  • Het nemen van maatregelen ter voorkoming en beperking van brand;
  • Het waarborgen van vluchtmogelijkheden voor personen.

 

Camerapreventie

Lok Installatietechniek heeft ruime ervaring met camera beveiliging. Op meerdere vlakken kan deze manier van inbraakpreventie effectief toegepast worden. Ten eerste is er de afschrikwekkende functie van een camera. Daarnaast legt een camera alles haarscherp vast als iemand het toch aandurft om uw huis of bedrijfspand in te sluipen.

Tegenwoordig zijn de camera’s steeds kleiner en de mogelijkheden steeds groter. Een verbinding met uw smartphone is al gewoon, en ook beelden terugkijken is standaard.  Wij kunnen u hierin een passend advies geven. Een goed camera-systeem zorgt voor een veilig gevoel.