Zink- en dakwerk

Naast alle werkzaamheden die bij het moderne installatievak horen is Lok Installatietechniek ook uw ambachtelijke loodgieter. Zinkwerk bijvoorbeeld behoort tot één van onze ambachtelijke specialiteiten. Voor alle denkbare soorten dak- en/of zinkwerkzaamheden staan wij voor u klaar. Er is voor ons geen uitdaging te hoog of te gek. Het ambachtelijke vakwerk, zoals werken met de materialen lood, zink en koper, staat bij Lok Installatietechniek hoog in het vaandel. Vakmensen die dit oude loodgietersvak verstaan, zijn binnen ons team aanwezig, en realiseren voor u dan ook de mooiste  resultaten.

ambachtelijk-zinkwerk

zinkwerk 2

Gas- en waterinstallatie

Het aanleggen van een gas- of waterinstallatie is zeer nauwkeurig werk. Lok Installatietechniek zorgt ervoor dat uw installatie optimaal volgens alle voorschriften wordt aangebracht.

Naast het aanleggen van een nieuw gas- of waterleidingsysteem, lossen wij uw problemen met bestaande leidingen op. pure ambacht

Bij de aanleg van een nieuwe gas- of waterleiding of een complete installatie, spelen allerlei factoren een rol.

Als erkend installateur houdt Lok Installatietechniek rekening  met de keuze voor koper of kunststof leidingmateriaal, de optimale doorsnede van de leiding in verband met de gas- of waterdruk en het waterzijdig werken i.v.m. het voorkomen van legionella e.d. Wij maken hiervoor nauwkeurige berekeningen en zorgen voor een perfect  functionerende installatie.

[/fusion_builder_column]

Rioolinstallatie

Of het nu gaat om het installeren van een sifon van uw keukenafvoer, uw bad, douche, toilet of een complete aanleg van een geheel nieuwe rioolinstallatie;  wij voeren alle werkzaamheden voor u uit. Met jarenlange ervaring, ambachtelijk vakwerk en professioneel gereedschap zorgen wij voor een lekvrij en reukloos resultaat.